Retourservice


Retourservice

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat een product toch niet aan de verwachting voldoet. Wilt u een product ruilen of retourneren? Geen enkel probleem!

We bieden de mogelijkheid om binnen 14 dagen na de bestelling te retourneren. De producten moeten wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. Pas daarom alle ondermode (slips, strings etc) over uw eigen ondergoed.

Een aantal producten kan niet geretourneerd worden wanneer de verpakking geopend is:

* Los bestelde slips, hipsters en strings.
* Los bestelde bikinibroekjes.

Vul het retourformulier op onze website in. Deze vindt u onderaan op de website onder het kopje "Retourneren". Wij verzoeken u om de reden voor retour op te geven voor een optimalisatie van onze service en producten. Als u er niet uitkomt met het formulier, kun je ons ook een bericht sturen op: info@perfecta-lingerie.nl onder vermelding van het product en het ordernummer. Indien u wilt omruilen, kunt u in het retourformulier aangeven welk vervangend artikel u wilt ontvangen. 

Verstuur de producten, voldoende gefrankeerd, zo veel als mogelijk in de originele verpakking voorzien van eventuele originele kaartjes. Stuur in de carton een kopie van de factuur en het retourformulier mee zodat de retour bij ons meteen in behandeling kan worden genomen. Het retouradres is:

Perfect A lingerie
Postbus 4180
NL-5004 JD Tilburg

Wanneer het pakket bij ons is binnengekomen, ontvangt u een ontvangstbevestiging van ons. Wij streven ernaar om u binnen 5 werkdagen te laten weten of de retour geaccepteerd is.

LET OP!! Wanneer u geen bericht van ons ontvangt, kan het zijn dat deze door uw SPAM-filter wordt tegengehouden. Check dan uw Junk/Spam-email.

Perfect A lingerie vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Perfect A lingerie de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening en risico. Indien u een product ruilt voor hetzelfde product in een andere maat of kleur, sturen wij u deze zonder verzendkosten toe. Dit doen wij eenmalig. Ruilt u opnieuw, dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.